Fabrikaten

State of the art producten van Elesta, Saia en Priva

Elesta

Elesta

De RCO Serie van Elesta is uitgebreid en zeer compact. Daarnaast is de gehele serie vrij programmeerbaar, hier door is deze voor alle toepassingen inzetbaar. Elesta heeft ook een geheel eigen lijn met veldapparatuur, deze producten kunt ook bij ons bestellen.

Belangrijkste voordelen:Ingebouwde Web-server, u heeft dus geen dure bedieningssoftware of licenties nodig. zo kan de installatie overal ter wereld vandaan bediend worden via internet, zelfs van uw mobile telefoon of iPad.Heeft de meest gangbare koppelingen in zich, denk hier bij aan: BACnet, Modbus, M-Bus, Wilo, Grundfos, etc.Geen aparte licenties nodig, you see is what you get.

Elesta-1
Elesta-2
Elesta-3
Elesta-4

Saia

Saia

Saia Levert een uitgebreid pakket aan Plc's en toebehoren die voor de meest uiteenlopende doeleinden toegepast kunnen worden. Daarnaast is het mogelijk om een bovenliggend visualisatie pakket te gebruiken (visi+) welke volledig is ontworpen om te combineren met Saia en alle functies conform de huidige markt.

Saia-1
Saia-2
Saia-3
Saia-4

Priva

Priva biedt een compleet systeem aan wat zowel voor de engineer als de eindgebruiker zeer gebruiksvriendelijk is. Dit systeem wordt daarom ook vaak toegepast. Van der Graaf Regeltechniek kan bemiddelen tussen de Priva partners.

beheer priva
beheer priva23