Over ons

Onze werkwijze en kennis

Onze doelstelling

Een van de hoofd doelstellingen binnen Van der Graaf Regeltechniek is: Kortstondige ondersteuning van regeltechniek binnen u bedrijf om uw bedrijfskennis te verrijken en om kosten te besparen op het aannemen van eigen personeel. Als adviseur, beheerder, regelfirma, installateur of eindgebruiker kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met Van der Graaf Regeltechniek. voor informatie of een geheel vrijblijvend oriënterend gesprek kunt u contact met ons opnemen.

Van der Graaf Regeltechniek is een zelfstandig bedrijf met ruime ervaring in de regeltechniek. U kunt  bij Van der Graaf Regeltechniek terecht voor diverse disciplines. Heeft u een regelinstallatie waar u niet tevreden over bent, of u denkt aan een vernieuwing of aanpassing dan kan Van der Graaf Regeltechniek helpen met de juiste keuze te maken met regeling en fabricaat.

Naast engineering en levering van regelkasten incl. DDC regelapparatuur. Kunt u bij van der Graaf Regeltechniek ook terecht om u gebouw beheer systeem in bedrijf te laten stellen. Heeft u al een perfecte installatie waar veranderingen in plaats vinden dan kunnen deze gemakkelijk worden gerealiseerd. Er zijn altijd mogelijkheden tot uitbreiding in u bestaande regelkast. Tevens kunt u er voor kiezen om U GBS eens goed te laten controleren of deze energiezuinig is afgesteld door regeltechnisch onderhoud te laten plegen. Of het nu gaat om een eenmalige controle of en periodieke dat maakt niet uit. Tijdens dit onderhoud zal de installatie volledig worden gecontroleerd op de juiste werking en oorzaken van storingen. De softwarematige parameters worden gecontroleerd op juiste instellingen. Er wordt gekeken naar energiebesparing. Alle beveiligingen en IO worden getest. Bij problemen wordt er een oplossing aangedragen  en alles wordt zorgvuldig gerapporteerd.

Belangrijkste voordelen: Onafhankelijk met fabrikant en geeft een eerlijk en betrouwbaar advies. Voor de engineering van uw DDC regelapparatuur en/of GBS bent u bij van der Graaf Regeltechniek aan het juiste adres. In samenspraak zal de volledige werking van u installatie worden uitgedacht zodat deze geheel aan alle wensen voldoet als deze is gerealiseerd en opgeleverd. Meest gebruikte fabricaten: Elesta, Saia en Priva.

Onze diensten

Frabrikaten - Van der Graaf Regeltechniek

Fabrikaten

State of the art producten van Elesta, Saia en Priva

Onderhoud - Van der Graaf Regeltechniek

Onderhoud

Totaal onderhoud en zorgeloze uitbesteding van uw systeembeheer.

Engineering - Van der Graaf Regeltechniek

Engineering

Totaal onderhoud en zorgeloze uitbesteding van uw systeembeheer.

Onze Producten