Onderhoud

Wat kan u verwachten

Waarom onderhoud?

Onderhoud is belangrijk voor u installatie, dit voorkomt onnodige storingen die vervelende schades met zich mee kunnen brengen. Daarnaast kan dit een hoop energie besparen. Dit door dat en door omstandigheden dingen onnodig op de hand zijn blijven aan staan of met vreemde instelling draaien. Defecten worden tijdig geconstateerd zodat de installatie optimaal doordraait. Mocht er onverhoopt toch iets defect gaan dan heeft Van der Graaf regeltechniek. Een back-up van de instellingen en project software.

  • Tijdens het onderhoud zal de installatie volledig worden gecontroleerd op de juiste werking.
  • De softwarematige parameters worden gecontroleerd op juiste instellingen en waar nodig aangepast aan u wensen en omstandigheden. Daarnaast wordt gekeken naar energiebesparing. Alle veldapparatuur en beveiligingen worden zorgvuldig getest op de juiste werking. zo blijft de installatie betrouwbaar werken.
  • Bij problemen wordt er een oplossing aangedragen en in overleg vervangen. Alles wordt zorgvuldig gerapporteerd zodat bij een volgend bezoek de complete historie van de installatie bekend is.